Actueel

Laatste nieuws
Overnachten op Landgoed Linschoten!
juni 2019
De Elsehof ligt op Landgoed Linschoten, het grootste aaneengesloten landgoed in de Randstad, dat midden in het Groene Hart van Nederland ligt.
Landgoed Linschoten zoekt een innovatieve agrarisch ondernemer
november 2017
Voor de monumentale hoeve Parkzicht, die in de kern van het landgoed is gelegen en per 1 december 2017 vrijkomt, is de stichting op zoek naar een agrarisch ondernemer.
Concerten Huis te Linschoten
oktober 2012
Sinds het begin van de jaren '90 worden er concerten op het Huis te Linschoten georganiseerd, op een unieke locatie presenteren wij in het voor- en najaar een heel weekend lang gerenomeerde, talentvolle musici.
Renovatie loofgang Parkbos
april 2012
De berceau of loofgang van beuken maakte tussen 1680 en 1832 deel uit van de formele tuinaanleg.De overdekte beukenlaan van honderd meter lang verbond de twee ovale vijvers met elkaar.
Renovatie arboretum Parkbos
maart 2012
De laatste eigenaar G. Ribbius Peletier die het landgoed tot 1969 beheerde, legde in 1920 een arboretum of bomenverzameling aan.In de barokperiode lag hier een sterrenbos.
Watergebiedsplan Linschoterwaard
maart 2012
Het watergebiedsplan is vastgesteld. Een belangrijk onderdeel van het watergebiedsplan zijn nieuwe peilbesluiten voor de polders in de Linschoterwaard.